Коливання зрівноважувального канату шахтного підйомника при контурному русі - Іванченко, Г. М. (КНУБА, 2014)
Досліджується вплив величини швидкості контурного руху зрівноважувального канату шахтного підйомника на частоти власних коливань петлі канату.
Keywords: зрівноважувальний канат шахтного підйомника; контурний рух; власні коливання; balancing rope of shaft hoist; contouring motion; natural vibration frequencies