Науково-прикладний інструментарій визначення оптимальної тривалості будівництва інфраструктурних та інженерних підготовчих робіт на основі науково-освітнього процесу - Нестеренко, І. С.; Науменко, Є. В.; Науменко, К. В. (Ліра-К, 2026)
Оптимізація тривалості будівництва інфраструктурних об’єктів та інженерної підготовки будівельних майданчиків є ключовим фактором підвищення ефективності діяльності будівельних підприємств. На ґрунті науково-освітнього процесу формується методологія для аналізу та планування часових ресурсів, що включає оцінку технологічних циклів, ресурсного забезпечення та управлінських рішень.
Keywords: тривалість будівництва; підготовчі роботи в будівництві