Вплив модифікування на вогнестійкість деревини - Цапко, Ю. В. (КНУБА, 2014)
В роботі наведено результати експериментальних досліджень механізму вогнезахисту целюлозовмісних матеріалів після просочення їх модифікаторами, визначено ефективність модифікування деревини на зменшення робочого перерізу та збільшення вогнестійкості дерев’яних конструкцій стійкості.
Keywords: вогнестійкість дерев’яних конструкцій; вогнезахист; термічна деструкція; 699.81