Шляхи вдосконалення організаційно-технологічного інструментарію в проектах девелоперських компаній - Скакун, Євген Вячеславович; Малихін, Михайло Олександрович (Ліра-К, 2019)
Особливістю українського девелопменту є те, що більшість власників і топ-менеджерів поспішають реалізувати проект і роблять це навіть за відсутності необхідного мінімуму інформації про проект, при неповній робочій документації, не укладених договорах і т.д.
Keywords: девелоперські компанії, проекти