Інженерні методи і технології в рішенні екологічних проблем. Методичні вказівки до виконання індивідуальної роботи - Мірошниченко, Олена Юріївна; Котовенко, Олена Андріївна (КНУБА, 2025)
Містять теоретичні відомості, які необхідні для виконання індивідуальної роботи, а також рекомендації щодо їх виконанняПризначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 183 (G2) «Технології захисту навколишнього середовища».
Keywords: природно-технічна геосистема; техногенез; екологічна безпека