Аналіз систем керування машинами для ущільнення бетонних сумішей - Дєдов, Олег; Назаренко, Євген (КНУБА, 2024)
В роботі виконано аналіз методів керування, у випадку, коли в приводі використано два двигуни. Розроблений алгоритм та, в основу якого покладений принцип налаштування частоти обертання вала одного двигуна по відношенню до іншого. Реалізована ідеї автоматизованого керування одним із джерел енергії – двигуном вібраційного приводу по відношенню до іншого моделюванням в середовищі Proteus 7 Profesional. Такий підхід може бути застосовані для малогабаритних вібраційних установок, оскільки є обмеження в загальній потужності, обумовленої силовим блоком. Також наведений спосіб придатний для керування двигунами, які живляться від однофазної мережі.
Keywords: вібраційна установка; ущільнення; синхронізація; керування приводом; 693.546