Сучасні методи обробки осаду очисних споруд систем водопідготовки та водовідведення - Степова, Н. Г.; Кушка, О. М.; Калугін, Ю. І. (КНУБА, 2011)
Розглянуто деякі сучасні методи обробки осаду водопровідних та каналізаційних очисних споруд з більш детальним висвітленням процесу механічного зневоднення на фільтрпресах. Наведено приклади розрахунку середньої концентрації твердої фази осаду для цих споруд із використанням чисельних методів.
Modern methods of treatment of sediment of cleansing buildings of the systems of water to prepare and ttake watero
Keywords: очисні споруди; осад; водопідготовка; cleansing buildings; sediment; preparation of water