Підвищення ефективності роботи психіки у творчості і навчанні - Олійник, Є. П. (КНУБА, 2015)
Висвітлено творчість та її сутність, закон Гармонії та досконалість, етапи творчого процесу. Розглядається робота з вихідними даними, евристичний етап, свідомість та підсвідомість, інтуїція, тотальна мобілізація психіки.
Keywords: психічний простір; психічна енергія; інтуїція; свідомість; підсвідомість; 159.9