Інтерпретація категорії часу в архітектурі - Охрім, Х. А.; Лінда, С. М. (КНУБА, 2017)
Стаття присвячена висвітленню питання репрезентації часових категорій в архітектурі на різних її рівнях - від фізичного, на якому будівлі існують як матеріальні об'єкти - до інформаційно-естетичного, на якому осмислений художньо час стає складовою утворення форми й змісту в архітектурній композиції.
Keywords: формотворення; художній час; час в архітектурі; часопростір; 72.01; 7.032