Особливості використання природних компонентів ландшафту в проектуванні сучасних виставкових центрів - Кузнєцова, Я. Ю.; Ковальова, Д. Є.; Осиченко, Г. В. (КНУБА, 2017)
В статті проаналізовано закордонний досвід проектування і будівництва виставкових центрів. Виявлені основні особливості використання природних компонентів в структурі об’єкта. Приділено увагу архітектурним вирішенням павільйонів всесвітніх виставок.
Keywords: виставковий центр; природні компоненти ландшафту; екологія; павільйони EXPО