Концесія як правова форма державно-приватного партнерства в туристичній галузі України - Антонишин, Андрій Павлович (Бескиди, 2018)
Метою Стратегії сталого розвитку є впровадження в Україні європейських стандартів життя та вихід нашої держави на провідні позиції у світі. Одна з концепцій сталого розвитку передбачає «створення сприятливого середовища для ведення бізнесу, розвитку малого і середнього підприємництва, залучення інвестицій». Також важливим залишається питання формування довіри до нашої країни та створення позитивного іміджу України як європейської, демократичної, конкурентоздатної держави із сприятливим бізнес-кліматом.
Keywords: концесія; сталий розвиток; державно-приватне партнерство; туристична галузь; 338.48 (477)