Современные направления в строительстве многофункциональных зданий - Самандиджан, Хамидреза (КНУБА, 2015)
В статті проаналізовані та розглянуті сучасні напрямки в будівництві багатофункціонійних житлових будівель.
Keywords: багатоповерхове будівництво; вертикальна архітектура; екологічність; інновації