Вплив ребер на частоти і форми власних коливань циліндричної оболонки - Яковенко, О. О. (КНУБА, 2011)
Приведені результати розв’язання задач на власні коливання циліндричної оболонки підкріпленої ребрами за методом скінченних елементів. Аналізується вплив ребер на частоти і форми коливань.
Influence of ribs on frequencies and forms of free vibration of cylindrical shell
Влияние ребер на частоты и формы собственных колебаний цилиндрической оболочки
Keywords: коливання; циліндрічна оболонка; вплив ребер; частота і форма коливання; 539.3