Досвід проектування соціального житла у Фінляндії, Франції та Австрії 1920-х на початку 1930-х років та післявоєнної пори - Водецька, О.М. (КНУБА, 2010)
Стаття представляє собою коротку характеристику соціального житла на початку його становлення у період між світовими війнами та порівняння його з післявоєнним періодом. Проводиться огляд соціального житла Фінляндії, Франції та Австрії, їх порівняння, також визначаються відмінності між двома періодами проектування і будівництва соціального житла. У тексті статті розкриваються особливості організації, планування та цільових груп соціального житла в різні періоди.
Keywords: соціальне житло; рівень комфорту; житловий комплекс; квартира; муніципалітет; 728.03.222