Конструктивні особливості реконструкції готелів, побудованих за типовими проектами - Брідня, Лариса Юріївна (КНУБА, 2013)
Висвітлюються основні конструктивні аспекти реконструкції готелів, побудованих за типовими проектами на території України та колишнього СРСР. Виділені та проаналізовані основні методи дослідження існуючого стану конструкцій готелів, посилення та модернізації окремих конструктивних вузлів та елементів. Проведено аналіз основних конструктивних схем типових готелів та наведені рекомендації по їх можливому просторовому розширенню.
Keywords: architecture; готель; реконструкція