Особливості планувальних рішень сучасних іподромів. Частина І - Горіна, А. О. (КНУБА, 2018)
У статті представлені особливості планувальних рішень сучасних іподромів, принципи їх розміщення, історичні відмінності становлення видовищних споруд, скакових та бігових доріжок. Описані нові архітектурні тенденції у вирішенні трибун.
Keywords: іподром; кінний спорт; трибуни; іподромний комплекс; бігові доріжки; реконструкція