Фахова іноземна мова - Вітрук, О. Є.; Сало, Вікторія Василівна (КНУБА, 2024)
Містять матеріали для вивчення ділової іноземної мови, тексти, посилання на аудіо- та відеоматеріали та відповідні вправи. Призначено для для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх спеціальностей.
Keywords: мова іноземна; 802.0