Модернізований методико-прикладний підхід щодо планування заходів ревіталізації постіндустріального простору місткого середовища - Чернишев, Денис Олегович; Дружинін, Максим Андрійович (Ліра-К, 2019)
В урбаністиці поняття "ревіталізація" означає відновлення міського середовища, при якому вона стає більш придатною для проживання. Ревіталізація (від лат. Re-відновлювальна дія, vita-життя, як «повернення до життя») - термін, який використовується в науково-практичній діяльності для позначення процесів відтворення, пожвавлення і відновлення міського простору.
Keywords: ревіталізація постіндустріального простору, планування заходів