Геометричне моделювання коливань вантажу при аварійному обриві стропа - Колочавін Р. М. (КНУБА, 2012)
Київський національний університет будівництва і архітектури, Україна Розроблено спосіб унаочнення коливальних рухів вантажу при аварійному обриві стропа на моделі коливання n-ланкового маятника. Спосіб базується на розв’язанні системи диференціальних рівнянь відносно кутів, утворених ланками маятника з вертикалями.
Geometrical simulation of oscillations load in case of the abnormal breakaway of the strop
Keywords: моделювання; обрив стропи; коливання вантажу; геометричне моделювання; вантаж; обрив; 514.18