Принципи та методи трансформації деградуючих промислових будівель і територій - Гулей, Дарина Володимирівна (КНУБА, 2023)
У вступі обґрунтовано актуальність теми, показано зв’язок з науковими програми, визначено мету дослідження, завдання, об’єкт, предмет, межі та методи дослідження. Наведено наукову новизну одержаних результатів і їх практичне значення. Представлено особистий внесок здобувача, апробацію результатів дослідження, список публікацій, структуру та обсяг роботи.
Keywords: трансформація; деградуючі промислові будівлі і території; принципи та методи трансформації; transformation; degrading industrial buildings; and territories; principles and methods of transformation; 711.554:711.168