Експерементальне дослідження руху шарнірно-зчленованої стрілової системи крана при зміні вильоту вантажу - Ловейкін, В. С.; Паламарчук, Д. А.; Іщук, В. В. (КНУБА, 2011)
В статті описано методику проведення експериментальних досліджень руху шар- нірно-зчленованої стрілової системи крана при зміні вильоту вантажу, а також вимірювально- реєструюче обладнання, що при цьому використовується.
Keywords: дослідження; рух; датчик; кут нахилу; частота обертання; зусилля; крутний момент; исследование; движение; датчик; угол наклона; частота вращения; усилие; крутящий момент; research; motion; sensor; angle; speed; force; torque