Роль громадянського суспільства у концепціях місцевого розвитку - Згурська, Валентина Леонідівна (Бескиди, 2017)
Громадянське суспільство як сфера вияву самоорганізаційного потенціалу індивідів має значний вплив на різноманітні форми співробітництва на різних рівнях державного управління.
Keywords: громадянське суспільство; державне управління