Містобудівні особливості розміщення вертодромів та гелікортів - Семироз, Н. Г.; Слєпцов, О. С. (КНУБА, 2015)
У статті досліджено містобудівні особливості щодо розміщення вертодромів та гелі кортів
Keywords: генеральный план города; вертолёт; вертодром; геликорт; the general plan of the city; helicopter; heliport; helikourt