Текстиль в інтер’єрі різних епох в контексті архітектурних стилів - Пазюра, Анастасія; Зиміна, Світлана Борисівна (КНУБА, 2019)
У статті розглядаються різні види штор, що використовувалися відповідно до інтер’єрів архітектурних стилів різних епох. The article deals with different types of curtains, which were used according to the interiors of architectural styles of different eras.
Keywords: curtains; textile; interior; color; windows; era; style; environment; інтер’єр; штори; текстиль; колір; вікна; епоха; стиль; оточення