Історія та особливості архітектури великої лаврської дзвіниці - Горіна, А. О.; Рехліцький, О. О. (КНУБА, 2017)
У статті висвітлено історичні факти, пов’язані з дзвіницею Києво-Печерської лаври та особливості її архітектурно-планової будови.
Keywords: будівництво; архітектура лаврської дзвіниці; яруси