Особливості використання 3D-принтера у навчальному процесі при зварюванні - Шаленко, Вадим Олегович; Маслюк, Андрій Анатолійович; Бакуємський, Максим Володимирович (Ліра-К, 2025)
Одним з найцікавіших винаходів в сфери електрики є електрозварювання, яке є одним з ключових процесів у багатьох галузях промисловості (від будівництва до авіаційної інженерії). Цей метод з'єднання металевих деталей дозволяє створювати міцні та довговічні конструкції, які витримують значні навантаження та екстремальні умови експлуатації.
Keywords: 3D-принтер; навчальний процес; зварювання; електрозварювання; 621.791:681.6-3