Досвід підвищення енергоефективності багатоквартирних житлових будинків шляхом проведення санації - Данько, К. С. (КНУБА, 2013)
Проаналізований закордонний та вітчизняний досвід підвищення енергоефективності багатоквартирних житлових будинків в історичному середовищі, виявлені основні підходи вирішення даної проблеми в різних умовах, зроблено висновок про доцільність та перспективність санації як методу підвищення енергоефективності житлових будинків.
Keywords: енергоефективність; термореновація; термомодернізація; терморекострукція; санація багатоповерхових житлових будинків