«Функціональна структура підприємств громадського харчування» - Ніколаєнко, В. В. (КНУБА, 2012)
в статті висвітлено особливості функціональної структури підприємств громадського харчування
Keywords: підприємства громадського харчування; функція; структура; 725.7