Методи реконструкції наркологічних закладів - Поцелуєва, Н. В.; Куцевич, В. В. (КНУБА, 2016)
У статті розглядаються існуючі методи реконструкції наркологічних закладів (НЗ) та автором пропонується новий реконструктивний захід.
Keywords: методи реконструкції; реконструкція; наркологічні заклади; підземно-просторовий метод; методы реконструкции; реконструкция; наркологические учреждения; подземно-пространственный метод; methods of reconstruction; reconstruction; drug treatment centers; underground - spatial method; 72.025.5; 725.516:72.025.5