Стратегічне управління інноваційним розвитком підприємств будівельної галузі та процесом термомодернізації будівель на грунті науково-обгрунтованих управлінських підходів - Грабчак Д. В.; Шепета М. О. (Ліра-К, 2026)
Розвиток будівельної галузі України потребує формування ефективної системи стратегічного управління, орієнтованої на інноваційність, енергоефективність та екологічну сталість. Одним із ключових напрямів такого розвитку є реалізація процесів термомодернізації будівель, які сприяють зниженню енергоспоживання, оптимізації експлуатаційних витрат та підвищенню комфортності житлового середовища.
Keywords: інноваційний розвиток; стратегічне управління; будівельна галузь