Низкоэтажная высокоплотная жилая застройка в архитектуре исторического Киева - Серьогін, Ю. І. (КНУБА, 2016)
Викладені результати дослідження впливу малоповерхових. Житлових комплексів. Побудованих за проектами архітектурного бюро «Ю.Серьогін» на архітектурне середовище історичного Києва та пропозиції щодо відродження до будівництва, невиправдано забутого традиційного для України галерейного типу житла в квартальній забудові.
Keywords: малоповерхові житлові комплекси; високоплотна забудова; житловий квартал; галерейний тип житла