Розрахунки гідротехнічних споруд з використання програмного комплексу GeoStudio : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт - Величко, Світлана Віталіївна; Дупляк, Олена Віталіївна (КНУБА, 2024)
Містить загальні положення фільтраційних розрахунків, розрахунків стійкості укосу й осадження ґрунтових споруд та послідовність виконання розрахунків на програмному комплексі GeoStudio: Seep/W, Slope/W, Sigma/W – аналіз результатів розрахунків та список літератури. Призначено для студентів спеціальностей 192 «Будівництво та цивільна інженерія» спеціалізації «Гідротехнічне будівництво» та 194 «Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології».