Підвищення ефективності містобудівних рішень в організації приміських територій - Сингаївська, О. І.; Іванченко, Г. М.; Кошевий, О. П.; Чередніченко, П. П. (КНУБА, 2014)
Розглянуто монографію к.т.н. Михайла Габреля „Підвищення ефективності містобудівних рішень в організації приміських територій“, яка вийшла в світ у видавництві „СПОЛОМ“ (Львів, 2014 рік) і призначена для студентів-архітекторів, урбаністів-практиків, науковців, фахівців з проблем просторової організації міських та приміських територій.
Keywords: просторова організація; приміська територія; містобудівні рішення; містобудівне регулювання; area organization; suburban territory; town planning decisions; town planning regulation management