Вплив факторів на формування гелікортів - Семироз, Н. Г.; Слєпцов, О. С. (КНУБА, 2014)
У статті проведено дослідження впливу соціально-економічних, геополітичних, терористичних, природно-кліматичних, функціональних факторів на формування гелікортів.
Keywords: вертоліт; вертодром; гелікорт; вертолёт; вертодром; геликорт; helicopter; heliport; helikourt