Інтеграційна ступінь проектування та будівництва - Михайленко, А. В. (КНУБА, 2010)
Анотація: у статті розкривається сутність та переваги BIM технології для оптимізації процесу архітектурного проектування, особливості і перспективи IFC - універсального об'єктно-орієнтованого формату даних галузевих САПР. Наведені приклади ілюструють можливості взаємодії архітекторів, інженерів та інших учасників проектування та будівництва споруд. Ключові слова: проектування, BIM, інтеграція, IFC.
Keywords: проектування; ВІМ; інтеграція; IFC