Аналіз будівельно-технологічних характеристик житлових будинків перших масових серій в Україні - Осипов, О. Ф.; Тугай, Я. Б. (КНУБА, 2010)
В даній статті ми можемо отримати інформацію про конструктивні сис теми та схеми крупнопанельних будинків перших масових серій в Україні. Та кож тут розглядаються конструкції та вироби, з яких споруджувалися ці бу динки та наведені конструктивні вирішення в табличній формі.
Keywords: схеми крупнопанельних будинків перших масових серій в Україні; серії крупнопанельних будівель; конструктивні вирішення; аналіз