Дослідження процесів структуроутворення гідроізоляційних покриттів проникної дії на основі шлакомісткого цементу, модифікованого добавками цеоліту та солей-електролітів - Пушкарьова, Катерина Костянтинівна; Суханевич, Марина Володимирівна; Бондар, К. В. (Тов-во "Знання" України, 2013)
У статті з використанням фізико-хімічних методів аналізу досліджено склад та структуру продуктів гідратації гідроізоляційних покриттів проникної дії на основі шлакомісткого цементу, модифікованого добавкою природного цеоліту та комплексом солей-електролітів в пізні строки твердіння.
Keywords: гідроізоляційні покриття; продукти гідратації; РФА; ДТА; електронна мікроскопія; цеоліти; солі електролітів