Резервування земель для потреб міжнародних автомобільних транспортних коридорів - Петраковська, О. С.; Ємець, О. А. (КНУБА, 2017)
Удосконалено методику надання земель під будівництво автомагістралей. Запропоновано технологічну модель надання земель під міжнародні автомобільні транспортні коридори. Запропоновано управлінський механізм резервування земель при відведенні земель для будівництва міжнародних автомобільних транспортних коридорів.
Резервировании земель для нужд международных автомобильных транспортных коридоров
Land reservation for the needs of international road transport corridors
Keywords: земельна ділянка; транспортний коридор; резервування; земельный участок; транспортный коридор; резервирования; land plot; transport corridor; reservations