Особливості викладання дисципліни «Метали і зварювання у будівництві» в КНУБА - Шаленко Вадим Олегович; Корнійчук Борис Валерійович; Нестеренко Віталій Борисович (My University, 2023)
Металознавство є теоретичною і практичною основою всіх технологічних процесів, а зварювання є одним із основних процесів, що застосовується в будівництві, будівельному машинобудуванні і ремонті будівельної техніки.
Keywords: метали і зварювання; металознавство; 378.14