Простір ознак багатоквартирного житла - Яблонська, Г. Д. (КНУБА, 2016)
в процесі створення багатоквартирного житла проявляються характеристики і прийоми, які утворюють простір ознак об'єкта. Ступінь їх взаємної відповідності визначає якість, забезпечує затребуваність житла споживачем і його життєздатність в часі. Наводяться можливі варіанти економіко-правових і соціально-демографічних характеристик житла. Існуючу типологію пропонується розширити і доповнити функціональнопланувальними та об'ємно-просторовими способами і прийомами, які зустрічаються в сучасному досвіді проектування багатоквартирного житла
Keywords: каф. інформаційних технологій в архітектурі; простір ознак багатоквартирного житла; соціально-демографічні; функціонально-планувальні; об'ємно-просторові ознаки; економіко-правові; 728.2