Проблематика дослідження містобудівних аспектів організації військових містечок України - Шевельова, А. С. (КНУБА, 2015)
У статті висвітлюється актуальність вивчення шляхів модернізації та осучаснення військових містечок України.
Keywords: військові містечка; модернізація; архітектурно-планувальна структура; функціональне зонування; військові територіальні об'єкти; обороноздатність