Детальний план території - перспективний територіально-містобудівний розвиток міста Чернівці - Довганюк, А. І. (КНУБА, 2019)
В статті розглядаються результати аналізу сучасної практики розроблення містобудівної документації на прикладі міста Чернівці. Сформульовані проблеми, що виникають при розробленні детальних планів території у зв’язку із недосконалістю чинної законодавчо-нормативної бази містобудівного проектування.
Detailed plan of the territory - perspective territorial and city - building development of the city of Chernivtsi
Keywords: містобудівна документація; детальний план території; законодавчо - нормативна база; земельна ділянка; зонінг; схема зонування містобудівні регламенти; функціональний регламент