Вплив пандемії COVID-19 на підприємництво в умовах воєнного стану - Похиленко, Ірина (СумДУ, 2022)
Умови функціонування малого підприємництва суттєво змінилися внаслідок військової агресії РФ та постпандемічної кризи після COVID-19, що негативно позначилися на діяльності підприємництва в цілому, та малого, зокрема, адже пріоритети розвитку суттєво змінились.
Keywords: COVID-19; підприємництво; воєнний стан