Вища математика : Модуль 2 (ЗМ 4). Ряди : методичні вказівки до виконання самостійних та індивідуальних робіт - Доля, Олена Вікторівна; Рябчун, Юлія; Турчанінова, Людмила Іванівна (КНУБА, 2025)
Містять необхідні практичні відомості для виконання самостійних та індивідуальних завдань Модуля 2, що включають завдання з теорії рядів, також приклади виконання типових варіантів змістового модуля 4 індивідуальної роботи та 30 варіантів для виконання самостійних робіт. Наведені розв’язки типових завдань з індивідуальної роботи змістового модуля 4. Рекомендуються для аудиторної та самостійної роботи студентів. Призначені для здобувачів ОПП першого (бакалаврського) рівня вищої освіти інженерних та природничих спеціальностей всіх форм навчання.
Keywords: вища математика