Особливості проєктування і експлуатації димових і вентиляційних каналів в житлових будівлях - Франчук, Юрій; Коновалюк, Вікторія (КНУБА, 2023)
Франчук Ю. Особливості проєктування і експлуатації димових і вентиляційних каналів в житлових будівлях / Ю. Франчук, В. Коновалюк // Структурні, просторові, технічні та організаційно-економічні чинники інноваційного розвитку будівельної галузі України в сучасних умовах: матеріали науково-практичної конференції (30-31 травня 2023р, м. Київ) / Київ. нац. ун-т буд-ва і архітектури. – Київ : КНУБА, 2023. - С. 110 – 112. – Бібліогр. : 4 назви.
Keywords: проектівання; експлуатація; канал; вентиляційний; димовий; будівля; житлова