Психологічний аспект естетичного сприйняття житлового середовища - Сазонова, Ю. Ф. (КНУБА, 2015)
У статті показано, що ефективна організація візуального житлового середовища передбачає дослідження потреб мешканців, зокрема виявлення психологічних особливостей сприйняття естетичних характеристик даного середовища.
Keywords: візуальне сприйняття; естетичне сприйняття; естетичні характеристики; житлове середовище; сенсорний вплив; емоційний стан; естетична інформація; 159.9.019:728.1