Методика оцінки ефективності використання енергетичних ресурсів при санації будівель - Лєута, К. І. (КНУБА, 2011)
Методика оцінки ефективності використання енергетичних ресурсів при санації будівель. В статті наведені результати дослідження оцінки ефективності використання енергетичних ресурсів при санації будівель.
Keywords: санація; енерговитрати; огороджувальні конструкції; 69.003