Київські пам’ятки архітектури в історії України - Куцевич, В. В. (КНУБА, 2015)
У статті розглядаються київські храми, які зводилися під час першої світової війни. Надаються пропозиції щодо можливості проведення реконструктивних та реставраційних робіт відносно недобудованого храму- пам’ятника в ім'я Святого чудотворця Миколая на Звіринці, а також встановлення пам’ятного знака (хреста) по колишній вул. Ново-Павлівській на місці знесеної греко-католицької церкви
Keywords: перша світова війна; братські військові кладовища; каплиці; пам’ятники; хрести; храм-пам’ятник; православний храм; грекокатолицький храм; реконструкція; реставрація; реновація