Типологические основы проектирования пассивных жилых домов во II архитектурно-строительном климатическом районе Украины - Диб, М. З. (КНУБА, 2012)
Аналізуються особливості типологічних вимог до котеджного будівництва за стандартом Passivhaus для південного регіону України на прикладі Одеської області. Досліджуються питання оптимізації об’ємно-планувальних рішень, теплоізоляційної оболонки будівель, площі світлових прорізів, сонцезахисних пристроїв.
Keywords: проектирование жилых домов; строительство коттеджей; регионы южные Украины; 728.1