Досвід Швеції щодо регулювання рієлторської діяльності - Божук, А. О. (КНУБА, 2023)
У зв'язку з потребами на ринку послуг та інноваційними очікуваннями споживачів, сучасна економіка України відзначається появою нових галузей, серед яких виділяється рієлторство. Це потужний напрямок підприємництва, що з'явився внаслідок процесів приватизації та високого попиту на нерухоме майно серед населення країни. За понад двадцять років роботи, цей напрямок допоміг побудувати фахову ієрархію, яка може претендувати на окреме легітимно-правове місце в переліку впливових інституцій української економіки
Keywords: рієлторська діяльності; досвід Швеції; рієлторство; 332.85